Menu Close

☆☆☆☆☆

Samuraj-produkter

Stort utbud av Samuraj-produkter till bra priser.
Du kan klicka dig fram bland sortimentet och hitta den produkt som passar dig bäst.

 

Samurai Sword, Strategispel

Samuraj-produkter - Samurai Sword, Strategispel
249 kr

Samurai sword är ett spel som utspelar sig i det feodala Japan. Det är ett dynamiskt spel med högt tempo och tack vare ett nytt poängsystem så krävs inte längre någon eliminering av spelare. Alla får vara med och kämpa till slutet med andra ord. Dessutom är vapen och attacker sammansvetsade till ett kort. Information om Samurai Sword, Strategispel Antal spelare: 3-7 Spelregler på engelska

Samuraj Knivset

Samuraj-produkter - Samuraj Knivset
299 kr

Den siste samurajen är inte född än. Nu har du chansen att axla detta enorma ansvar. Först krävs en hel del övning. Börja med grönsaker och jobba dig uppåt. Information om Samuraj Knivset Innehåller hela 4 knivar, fodral samt ställning Knivarna är Den minsta har ett blad som är 9 och hela kniven mäter 18,5. Den näst minsta har ett blad som är 12,5 och hela mäter 22cm. Den näst största har ett blad (tandade kniven) som är 21 cm och hela kniven är 32cm. Den största har ett blad som är 21com hela kniven är 32cm. De två första i fodral inklusive kniv är ca 31cm. De två största är ca 38 cm långa.

Samuraj Mustaschset

Samuraj-produkter - Samuraj Mustaschset
49 kr

Med hjälp av ett mustaschset kan du snabbt tr

Samurai Peruk - One size

Samuraj-produkter - Samurai Peruk - One size
149 kr

Har du någonsin sett en samuraj med hockeyfr

Samuraj Paraply

Samuraj-produkter - Samuraj Paraply
359 kr

Samurajer blir inte blöta. Vissa menar att de undviker regndropparna genom en mycket gammal teknik. Vi tror de använder ett paraply, men inte vilket som helst utan ett Samurai Paraply! Efter regnet är det bara att slänga bak svärdet på ryggen genom det praktiskta fodralet. En annan praktiskt fördel är det stora handtaget vilket gör att båda händerna eller en riktigt stor hand, kan hålla i det. Med ett enkelt tryck förvandlas ditt "svärd" till ett paraply. Välj mellan den stora modellen för extremt coola samurajer eller Den kompakta modellen för inte-lika-häftiga-samurajer-men-mer-diskreta-och-hemliga Information om Samuraj Paraply Stora paraplyet har en längd på 95 cm och 100 cm i diameter i uppfällt läge. Kompakta versionen har samma diameter men bara 40 cm i hopfällt läge.Recension:

Samuraj-produkter
Betygsatt av: Sumodräkt.se ⚡
Betyg: 4.8