Menu Close

☆☆☆☆☆

Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt

Du köper Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt till ett bra pris hos Coolstuff

Att sumobrottare är superstarka är ju knappast någon nyhet, men den här snubben orkar bära omkring på dig en hel kväll! Ja, i den här uppblåsbara maskeraddräkten ser det ut som att du blir ivägburen av en kraftig sumobrottare håll i dig! Lyckligtvis verkar han vara på väg till en riktigt rolig maskerad!Fakta om Pick Me Up Sumo MaskeraddräktOoops, du känner hur du lyfts upp och fötterna dinglar över marken! I denna uppblåsbara maskeraddräkt ser det ut som du bärs runt av en sumobrottare!Maskeraddräkt för vuxnaMaterial: polyesterTvättråd: kemtvättFörpackningen innehåller:Uppblåsbar dräkt med batteridriven fläkt (batteri ingår ej men kan köpas här på sidan)Observera att skor inte medföljer!Observera att dräkten måste vara tätad vid handleder och anklar för att blåsas upp (det finns ett elastiskt band som ska dras åt)

Endast 699 kr

Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt är en fantastisk produkt som många gillar. Vill man inhandla vackra Sumodräkter så är Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt en självklarhet.

Beställ på nätet.

En populär produkt som är ett mycket populärt varumärke. Det är dagens sanning.
De är kända för sina fina artificial,artificial-flora,decor,flora,garden,home,home-&-garden.
Om du vill handla Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt idag så hittar du den hos Coolstuff för endast 699 kronor.
När man köper Sumodräkter så vill man ha det bästa utan att betala för mycket. Därför rekommenderar vi att du köper från Coolstuff som erbjuder bra kvalitet till schyssta priser.

5 motiv till att shoppa Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt

  • Bra kvalitet
  • Låg kostnad
  • Stilig
  • För dig som gillar att klä ut dig
  • Går att köpa onlineBetyg:

Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt
Betygsatt av: Sumodräkt.se ⚡
Betyg: 3.9

Läs mer om Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt här.