Menu Close

☆☆☆☆☆

Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt

Du köper Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt till ett bra pris hos Coolstuff

Att sumobrottare är superstarka är ju knappast någon nyhet, men den här snubben orkar bära omkring på dig en hel kväll! Ja, i den här uppblåsbara maskeraddräkten ser det ut som att du blir ivägburen av en kraftig sumobrottare håll i dig! Lyckligtvis verkar han vara på väg till en riktigt rolig maskerad!Fakta om Pick Me Up Sumo MaskeraddräktOoops, du känner hur du lyfts upp och fötterna dinglar över marken! I denna uppblåsbara maskeraddräkt ser det ut som du bärs runt av en sumobrottare!Maskeraddräkt för vuxnaMaterial: polyesterTvättråd: kemtvättFörpackningen innehåller:Uppblåsbar dräkt med batteridriven fläkt (batteri ingår ej men kan köpas här på sidan)Observera att skor inte medföljer!Observera att dräkten måste vara tätad vid handleder och anklar för att blåsas upp (det finns ett elastiskt band som ska dras åt)

Endast 699 kr

Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt är mycket eftertraktad. Letar du efter rejäla Sumodräkter så är Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt en fin möjlighet.

Beställ online.

En populär produkt som står för kvalité. Det är inte en överdrift.
De säljer t.ex artificial,artificial-flora,decor,flora,garden,home,home-&-garden.
Om du vill köpa Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt idag så hittar du den hos Coolstuff för endast 699 kronor.
När man köper Sumodräkter så är det viktigt med både pris och kvalitet. Därför rekommenderar vi att du handlar från Coolstuff som erbjuder hög kvalitet till schyssta priser.

5 skäl till att köpa Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt

  • Snygg design
  • Helt okej pris
  • Snygg
  • Perfekt till maskeraden
  • Snabb leveransBetyg:

Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt
Betygsatt av: Sumodräkt.se ⚡
Betyg: 4.2

Läs mer om Pick Me Up Sumo Maskeraddräkt här.